IN DE MEDIA

Erleyne verschijnt regelmatig in de media. Daar spreekt ze over vrouwelijk leiderschap,doorzetten en haar doel met She Moves Mountains.

De innovatiewasstraat

Hoe je de top bereikt door angst als goede raadgever te zien

Erleyne Brookman was op haar 33e al directeur bij PinkRoccade Local Government en bedwingt in haar vrije tijd als alpiniste letterlijk de hoogste bergen. Maar soms is Erleyne Brookman ook bang om een volgende stap te zetten, bijvoorbeeld in haar carrière.

“Vraag jezelf af: is die angst gegrond en ben ik bereid die risico’s te nemen? Soms moet je het doen, door de angst heen, om die stap naar boven te zetten.”

Er is ook een nieuwe vorm van leiderschap nodig. Bijvoorbeeld kwetsbaarheid en emoties als kracht zien.

“Het beeld van de baas die alles onder controle heeft is fake, dat past niet meer bij het leiderschap van deze tijd. ”

De hele podcast beluister je hier.

Avontuurlijke vrouwen podcast

Alpinisme combineren met het moederschap en een zakelijke carrière

Wat doet Erleyne ondanks haar drukke leven om in vorm te komen? Hoe train je alpinisme in Nederland? Hoe combineer je serieus trainen (zes dagen in de week) met het moederschap? En … hoe doe je dit met een serieuze hartkwaal?

Daarnaast hebben we het over risico’s nemen. Over je eigen tempo volgen, de langzaamste in de groep zijn en omkeren oftewel #nosummittoday. Ook geven we tips voor dames die ook de ambitie hebben om alpinist te worden. Je vindt de podcast hier.

DOORBIJTERS

Vrouwen met veerkracht

Durven en Doen Communicatie brengt een boek uit over vrouwen met veerkracht. Erleyne is 1 van de 9 inspirerende voorbeelden.

Ondanks 4 open-hart operaties laat Erleyne zich nergens door tegenhouden. Niet als zakenvrouw in een mannenwereld en ook niet als bergbeklimmer.

VROUWENQUOTUM

Eenvandaag

In 2019 was ik te gast bij Eenvandaag om uit te leggen waarom het vrouwenquotum belangrijk en nodig is. De uitzending kan je hier terugkijken.

SUCCESVOL BALANCEREN PODCAST

Hoe Erleyne ondanks belemmeringen toch in balans blijft

Al sinds haar geboorte heeft Erleyne een dubbele hartafwijking, wat ook nu nog fysieke beperkingen met zich meebrengt. Desondanks presteert ze op diverse gebieden op topniveau. Naast de zorg voor haar gezin is ze directeur samenlevingszaken bij IT-bedrijf PinkRoccade en verbouwt ze samen met haar vriend een oude koeienstal om tot woonverblijf. 

Ondanks haar chronische ziekte klimt ze als alpiniste letterlijk naar de top en komt ze onderweg allerlei uitdagingen tegen. Ze is vastberaden om ondanks beperkingen zoveel mogelijk uit het leven te halen. Dit helpt haar in de dagelijkse realiteit om met belemmeringen zoals angsten om te gaan.  Luister de podcast hier.

FABULOUS MAMA

Werkende moeder in bedrijf

Een loopbaan en een veeleisende hobby: hoe combineer je dat met een gezin? Voor fabulous mama schreef ik een paar inspiratieblogs over het combineren van moeder zijn met mijn andere ambities.

MOUNTAINREPORTERS

Avontuurlijke reporter in de bergen

Mountainreporters is een website met een passie voor natuur, outdoor en bijzondere ervaringen. Als gastblogger deelt Erleyne via blogs haar bijzondere reisverhalen en verslagen van klimavonturen. Haar verhalen vind je hier.

©2020 door She Moves Mountains.