• Erleyne Brookman

Ik ben spreker op Ynnovators Day 2020

Hoe overkom je weerstand en tegenslag? Heb je het gevoel dat je constant hoort wat niet kan? Of vertel je dat stiekem vooral tegen jezelf? Het zijn onderwerpen waar veel mensen die innovatie willen bereiken in hun organisatie tegenaan lopen.

De kunst van innoveren

Stichting Ynnovate traint en ondersteunt innovators in de publieke sector. Jaarlijks organiseert zij daarvoor o.a. de Ynnovators Day. Een dag vol inspiratie en praktische tips om meer innovatie in de publieke sector te stimuleren. Tijdens deze dag deel ik als grootmeester van 'de kunst van het doen' mijn verhaal: over hoe ik de weerstand in mijn omgeving en in mijzelf overwon om uiteindelijk de bergen in te trekken. En hoe ik omga met tegenslagen. De tegenslagen die onvermijdelijk bij avontuur horen en de tegenslagen die ik fysiek ondervind door mijn medische verleden.


Een hart voor het publiek domein

De doelstelling van Ynnovate staat dichtbij me. Mijn loopbaan begon ik bij de overheid. Ook ik was constant op zoek naar manier om meer innovatie voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk maakte ik de stap naar het bedrijfsleven, omdat ik vanuit die positie een grotere bijdrage kon leveren. Tenminste, dat was mijn overtuiging. Ik heb er nooit spijt van gehad. Maar ik ben er wel extra blij mee dat ik op deze dag nog een beetje extra mag doen.


Werk je in de publieke sector en wil je leren hoe je meer kan doen met innovatie? Zorg dan dat je erbij bent op 7 september. Kaarten koop je hier


11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven