• Erleyne Brookman

Stel dat het wel lukt?!

Hoe vaak vraag je je af of het wel een goed idee is? Of het niet te ver gaat, te moeilijk is, te lang duurt? Vaker dan je aan jezelf wil toegeven waarschijnlijk. Maar stel je nu eens voor dat je er vanuit gaat dat het wel lukt! Wat pak je dan meteen vandaag nog op?


8 inspirerende vrouwen in 1 boek

Je bent niet de enige die dat soort vragen stelt. En zichzelf daarmee tegenhoudt om alles uit het leven te halen. Sommige mensen hebben die keuze niet. Die moeten - na een zware gebeurtenis of een ingrijpende verandering in hun leven - door. Door als mens, door in hun gezin, in hun vriendenkring en in hun werk. Door met leven. Als je geconfronteerd wordt met jezelf en geen andere optie hebt dan doorgaan, wat doe je dan?

8 vrouwen die in zo'n situatie kwamen, delen hun verhaal in het boek 'Stel dat het wel lukt?!'. En daar ben ik er één van! Geboren met een dubbele hartafwijking betekende chronisch ziek zijn, leven met beperkingen. Hoe klein die in mijn ogen ook zijn. In het boek vertel ik je hoe ik dankzij die beperkingen keuzes maakte. Hoe ze me inspireerden om door te gaan, meer uit het leven te halen. Hoe ik met dankbaarheid kan kijken naar de tegenslagen die ik overwon.


Wij willen jou inspireren ook de beste keuzes te maken

Want pittige gebeurtenissen zijn meestal niet het eind, maar het startpunt van iets moois. Zo koos ik voor een enorme stap in mijn loopbaan én voor het alpinisme. In plaats van me te houden aan de norm van voorzichtigheid en terughoudendheid die bij mijn beperkingen (en mijn rol als moeder) past, koos ik er voor op volle kracht het avontuur op te zoeken.


We delen in de wereld te weinig verhalen van vrouwen die voor zichzelf kiezen. Ze zijn er, overal om ons heen. Vrouwen die je kunnen inspireren, die je laten zien dat het wel kan. Dat je voor jezelf kan kiezen en gelukkig zijn. Wie weet helpt mijn verhaal je daar een beetje bij op weg! Laat me vooral weten wat je er van vindt. Een klein inkijkje vind je hier.


26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven